40% Korting + Andere aanbiedingen bij Jeans Centre!

Geplaatst op 31-05-2016
Geldig t/m 05-06-2016
Gecheckt:

Jeans Centre bestaat maar liefst 40 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden! Daarom trakteert Jeans Centre jou op flinke kortingen. Zo krijg je bijvoorbeeld 40% korting op meer dan honderd artikelen. Met zoveel keuze is de kans groot dat je korting krijgt op iets wat je leuk vindt!

Ook zijn er andere Jeans Centre aanbiedingen waarvan je nu kunt profiteren. Op diverse artikelen geldt bijvoorbeeld de actie twee voor €40 of de actie 2 voor €20. Ook met zo'n aanbieding kun je flink besparen. De aanbieding twee voor €40 geldt bijvoorbeeld op damesshorts die per stuk €35,99 kosten! Je krijgt een tweede short dus bijna gratis. De actie 2 voor €20 geldt onder andere op heren T-shirts die per stuk €15,99 kosten. Je krijgt er dus een tweede heren T-shirt naar keuze voor slechts €4,01 bij!

Ben je benieuwd naar alle Jeans Centre aanbiedingen? Klik dan op de onderstaande button om direct naar deze Verjaardagsactie te gaan. Wees er snel bij, want de actie is maar geldig tot en met zondag 5 juni 2016!

Nooit meer een aanbieding missen?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe acties en kortingen van Jeans Centre!

Je gegevens zullen nooit met derden worden gedeeld.

Vergelijkbare Acties & Aanbiedingen