Actiecode HEMA Foto 2017: -25% op een Instragram of Facebook jaarboek!

Geplaatst op 06-01-2017
Geldig t/m 23-01-2017
Gecheckt:

Heb je in 2016 veel leuke op Instagram en/ of Facebook geplaatst? En zou je deze herinneringen tastbaar willen maken? Dan ben je bij HEMA Foto aan het juiste adres. Met Mijn Boek van HEMA Foto kun je namelijk heel gemakkelijk jouw Instagram en Facebook foto's importeren en bundelen in een jaarboek! Je kunt zelf een periode selecteren en vervolgens wordt er een boek gemaakt van al jouw berichten inclusief foto’s, filmpjes en commentaren. Natuurlijk kun je vervolgens zelf selecteren welke foto’s, filmpjes en commentaren je uiteindelijk echt in het boek wilt plaatsen.

Mijn Boek van HEMA Foto is normaal verkrijgbaar vanaf €15. Met de onderstaande actiecode krijg je echter 25% korting op dit fotoboekje, waardoor je flink kunt besparen! Dit is dan ook hét moment om zo'n fotoboek te maken. Klik daarom op de button om de actiecode tevoorschijn te halen. Vul de code vervolgens in tijdens het bestellen van Mijn Boek om direct van de korting te profiteren.

Deze HEMA Foto actiecode is geldig tot en met 23 januari 2017. De korting geldt alleen op Mijn Boek, niet op andere fotoboeken. De korting wordt automatisch verrekend wanneer je in de eerste stap van het afronden van de order de actiecode invult.

MIJNBOEK

Nooit meer een aanbieding missen?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe acties en kortingen van HEMA Foto!

Je gegevens zullen nooit met derden worden gedeeld.

Vergelijkbare Acties & Aanbiedingen