Boek een Center Parcs Heijderbos arrangement vanaf €99 bij Groupon!

Geplaatst op 16-03-2017
Geldig t/m 10-04-2017
Gecheckt:

Heb je zin om er twee dagen tussenuit te gaan? En lijkt het je leuk om in een jungle te overnachten? Dan heeft Groupon nu een interessante aanbieding voor je. Je kunt namelijk al vanaf €99 een verblijf in een Cabana in de Jungle Dome van Center Parcs Heijderbos boeken!

Center Parcs Heijderbos ligt in Limburg, tegen de Duitse grens aan. In de Jungle Dome van het vakantiepark vind je een overdekte jungle met meer dan veertig diersoorten en ruim tweehonderd verschillende planten en bomen. Je verblijft in een simpel huisje (de Cabana) dat geheel ingericht is volgens de stijl van de Jungle Dome. Dat is nog eens avontuurlijk! Tijdens het verblijf heb je natuurlijk heb je ook toegang tot alle andere Center Parcs faciliteiten. Denk hierbij aan het waterpark Aqua Mundo

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Klik dan op de button hieronder om direct naar deze Center Parcs aanbieding van Groupon te gaan. Wacht niet te lang, want de aanbieding is maar korte tijd geldig. Bovendien is het aantal Cabana's beperkt en vol is helaas écht vol!

Nooit meer een aanbieding missen?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe acties en kortingen van Groupon!

Je gegevens zullen nooit met derden worden gedeeld.

Vergelijkbare Acties & Aanbiedingen