Gekkenhuis bij Media Markt: Bekijk alle aanbiedingen (OP=OP!)

Geplaatst op 26-10-2016
Geldig t/m 30-10-2016
Gecheckt:

Het is Gekkenhuis bij Media Markt! Tijdens deze actie heeft Media Markt allerlei doldwaze aanbiedingen en acties waar je direct van kunt profiteren. Je krijgt namelijk extra veel korting op een groot aantal elektronica-artikelen! Daarnaast zijn er diverse unieke aanbiedingen en acties op producten die alleen tijdens het Gekkenhuis beschikbaar zijn. Zo kun je bijvoorbeeld een Cavallaro maatpak kopen voor €399, een boxspring mét TV-lift kopen voor €1699 en een Formule 1 arrangement kopen voor €997.

Als je een aankoop doet tijdens deze Media Markt actie, dan kun je jouw aankoop registreren. Iedereen die zijn of haar aankoop registreert maakt automatisch kans op het winnen van een 2-persoons Formule 1 arrangement in Dubai ter waarde van €50.000! Dit arrangement is onder andere inclusief vier overnachtingen in een vijfsterrenhotel, transfers per limousine én concerttickets voor zowel Rihanna als Lionel Richie. Oh, en natuurlijk toegang tot het circuit!

De Gekkenhuis aanbiedingen en acties zijn maar geldig tot en met aanstaande zondag. Bovendien is de voorraad beperkt en op is écht op. Klik daarom snel op de onderstaande button om direct naar deze Media Markt actie te gaan!

Nooit meer een aanbieding missen?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe acties en kortingen van Mediamarkt!

Je gegevens zullen nooit met derden worden gedeeld.

Vergelijkbare Acties & Aanbiedingen