ICI Paris XL couponcode: Ontvang nú tot 30% korting!

Geplaatst op 15-12-2016
Geldig t/m 18-12-2016
Gecheckt:

Ben je nog op zoek naar een kerstcadeau? Dan ben je bij ICI Paris XL aan het juiste adres. ICI Paris XL heeft namelijk héél veel producten die geschikt zijn om als cadeau te geven! Denk bijvoorbeeld aan luxe geschenken, feestelijke geschenksets en heerlijke parfums. Bovendien hoef je bij ICI Paris XL niet eens zoveel geld uit te geven aan een mooi kerstcadeau. Met de onderstaande couponcode krijg je namelijk tot wel 30% korting op bijna* het gehele assortiment!

Bestel je één of twee producten en gebruik je de couponcode? Dan krijg je 25% korting op jouw bestelling. Bestel je drie of meer producten en maak je gebruik van de code? Dan krijg je de maximale korting van 30%. Je kunt dus flink besparen! Klik daarom op de onderstaande button om deze ICI Paris XL couponcode tevoorschijn te halen. Vul de code vervolgens in tijdens het afrekenen om direct van de korting te profiteren.

* Deze couponcode van ICI Paris XL is geldig tot en met zondag 18 december 2016. De korting is geldig vanaf de adviesprijs. De code geldt niet op La Mer, Narciso Rodriguez, Tom Ford, Viktor&Rolf, Alaïa, Urban Decay, Nescens, Evoka, Maison Martin Margiela, Alexandre, Philips, Braun, LPG, Vivabox, Wellbox en Gift Cards. Ook geldt de korting niet in combinatie met andere acties.

CADEAUMOMENT

Nooit meer een aanbieding missen?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe acties en kortingen van ICI Paris XL!

Je gegevens zullen nooit met derden worden gedeeld.

Vergelijkbare Acties & Aanbiedingen