Corendon promotiecode 2018

Alle Corendon kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 
 » 

Helaas is er geen actieve kortingscode, actie of aanbieding. Wij hebben echter wel een aantal vergelijkbare kortingen voor je gevonden!

Vergelijkbare acties

Verlopen acties van Corendon

Corendon nieuws

Datum: 13-01-2015

Corendon bestaat 15 jaar

Dit jaar bestaat Corendon 15 jaar. Om dat te vieren hebben ze een nieuwe website gelanceerd met bijpassend nieuw logo. De hele huisstijl is aangepast en dit zie je ook in de nieuwe website terug. Het thema zon, zee, strand staat centraal en ook de nieuwe kleuren pakken goed uit op het scherm. Ook is er een nieuwe slogan in het leven geroepen. Echter zal de visie van Corendon niet veranderen. Ze blijven goede en goedkope reizen naar Turkije en andere zonbestemmingen aanbieden.

Beoordeling Corendon

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Over Corendon

Corendon is begonnen als kleine touroperator met Turkse bestemmingen. Toen werkte er slechts twee mensen, nu is dat aantal bijna verhonderdvijftigvoudigd. Ook verzorgt Corendon inmiddels reizen naar dertien landen, waaronder Egypte, Griekenland en Portugal (en natuurlijk Turkije). Corendon is trots op het feit dat ze de beste prijs-/ kwaliteitverhouding heeft en benadrukt dat dan ook met de Corendon laagste prijsgarantie. Je krijgt niet alleen je geld terug als je je vakantie ergens anders goedkoper vindt, je krijgt zelfs €20 extra! Vind je de laagste prijsgarantie niet genoeg en wil je nog goedkoper uit zijn? Maak dan gebruik van een Corendon promotiecode voor extra korting op je vakantie.

Corendon voordelen
  Laagste Prijs Garantie
  Dé Turkije specialist
  Regelmatig nieuwe aanbiedingen
  Korting met een promotiecode

Meer kortingscodes