CROWDYHOUSE kortingscode 2017

Alle CROWDYHOUSE kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 
 » 

CROWDYHOUSE aanbiedingen December 2017

Bekijk nu alle December aanbiedingen van CROWDYHOUSE en koop met extra korting!

Bekijk alle CROWDYHOUSE design producten onder de €100!

Ben jij geïnteresseerd in design producten, maar wil je er niet teveel geld aan uitgeven? Druk dan ... lees verder

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van CROWDYHOUSE

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief van CROWDYHOUSE en je wordt automatisch op de hoogte gehouden van alle aanbiedingen, acties en kortingen.

Verlopen acties van CROWDYHOUSE

Over Crowdyhouse

Ben je op zoek naar een groot aanbod aan mooie woonartikelen of modeaccessoires? Dan ben je bij Crowdyhouse aan het juiste adres. Op Crowdyhouse.com kun je namelijk meubelen, woonaccessoires, verlichting, sieraden, tassen en allerlei andere artikelen bestellen. Crowdyhouse is echter géén winkel. Het is een platform waarop designers van over de hele wereld hun producten kunnen aanbieden. In principe koop je het product dus rechtstreeks bij de designer! Crowdyhouse zorgt enkel voor de technologie die het allemaal mogelijk maakt. Ook zorgt Crowdyhouse ervoor dat je jouw geld terugkrijgt als het woonartikel dat je hebt besteld niet bevalt. Je hebt namelijk gewoon veertien dagen bedenktijd! Daarnaast stelt Crowdyhouse af en toe een kortingscode beschikbaar. Daarmee profiteer je bijvoorbeeld van 5%, 7,5% of 10% korting op jouw bestelling. Zodra er een actieve kortingscode is, dan vind je deze natuurlijk op 1Korting.com!

Kortingscode Crowdyhouse gebruiken

Heb je een actieve Crowdyhouse kortingscode gezien die je wilt gebruiken? Maar weet je niet precies hoe je de code dient toe te passen? Ga dan als volgt te werk (en je zult zien dat het heel gemakkelijk is!). Klik om te beginnen op de desbetreffende button op deze pagina waarop 'Bekijk kortingscode' staat. Op dat moment verschijnt op die plek de coupon die je nodig hebt. Ook opent Crowdyhouse.com in jouw webbrowser. Je kunt dus gelijk het artikel uitzoeken dat je wilt bestellen! Zodra je dit artikel in het winkelmandje hebt geplaatst dien je naar het overzicht van jouw bestelling te gaan. Op die pagina zie je de tekst 'I have a coupon code' of 'Ik heb een kortingscode'. Klik daarop om het invoerveld tevoorschijn te halen waar je de code in dient te voeren. Klik tot slot op de button om de korting te activeren.

Beoordeling CROWDYHOUSE

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

CROWDYHOUSE website

www.crowdyhouse.com
CROWDYHOUSE voordelen
  Koop rechtstreeks van designers
  Veilig online betalen, ook met iDeal
  Veertien dagen bedenktijd
  Korting met een kortingscode

Meer kortingscodes