FlixBus kortingscode 2018

Alle FlixBus kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 
 » 

FlixBus aanbiedingen Juli 2018

Bekijk nu alle Juli aanbiedingen van FlixBus en koop met extra korting!

FlixBus InterFlix: Reis voor maar €99 door Europa!

Heb je zin om door Europa te reizen? Dan is het InterFlix ticket van FlixBus iets voor jou. Met een ... lees verder

Verlopen acties van FlixBus

Korting met een FlixBus voucher

Hoewel een reis met FlixBus vaak zo'n 70% goedkoper is dan diezelfde reis met de auto, een trein of het vliegtuig, is korting natuurlijk altijd welkom. Gelukkig stelt de intercitybusmaatschappij met regelmaat een FlixBus voucher beschikbaar. Dit is een kortingscode waarmee je bijvoorbeeld 5%, 10% of zelfs 20% korting krijgt op jouw ticket! Zodra er een dergelijke code beschikbaar is gesteld, dan plaatsen wij deze voor je in het kortingsoverzicht. Kijk daarom altijd eerst even op deze pagina voordat je bustickets bestelt. De kans is namelijk groot dat je nóg meer kunt besparen!

Kortingscode FlixBus gebruiken

Heb je een actieve FlixBus voucher gezien waar je gebruik van wilt maken? Dan kun je deze heel gemakkelijk inwisselen. Klik eerst op de desbetreffende groene 'Bekijk kortingscode' button om de voucher die je zo dadelijk nodig tevoorschijn te halen. Op dat moment opent ook www.flixbus.nl in een nieuw tabblad van jouw webbrowser. Je kunt dus direct aan de slag met het uitzoeken van de bustickets die je met korting wilt bestellen! Heb je de gewenste busrit gevonden? Klik dan op de 'Reserveer je stoel' button. Op dat moment zie je aan de rechterkant een overzicht van jouw winkelwagen verschijnen. Onder dit overzicht bevindt zich een kader met de tekst 'Voucher inwisselen' (zie onderstaande afbeelding). Vul hier de FlixBus kortingscode in en klik op 'Inwisselen' om de code te activeren.

 

Beoordeling FlixBus

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Over FlixBus

FlixBus is een Europese intercitybusdienst die het mogelijk maakt om comfortabel, snel en voor weinig geld naar een groot aantal Europese steden te reizen. FlixBus is ontstaan in Duitsland en vrijwel alle Duitse steden zijn met elkaar verbonden. Er is echter nog veel meer mogelijk. Zo kun je in Nederland onder andere opstappen in Den Haag, Rotterdam en Amsterdam en reizen naar Parijs, Praag en Boedapest en nog vele andere steden in diverse landen. Bovendien kun je vaak flink besparen door te kiezen voor FlixBus. Een buskaartje met deze busdienst is namelijk gemiddeld 70% goedkoper dan wanneer je dezelfde reis met de trein of auto zou ondernemen. Daarbij heb je vaak de mogelijkheid om gebruik te maken van een FlixBus voucher. Met zo'n kortingscode krijg je bijvoorbeeld 10% korting op de boeking!

FlixBus website

www.flixbus.nl
FlixBus voordelen
  Bespaar tot wel 70%
  Veilig online of bij aanvang betalen
  Regelmatig acties en aanbiedingen
  Korting met een voucher

Meer kortingscodes