Geboortekaartjes.nl actiecode 2017

Alle Geboortekaartjes.nl kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 
 » 

Helaas is er geen actieve kortingscode, actie of aanbieding. Wij hebben echter wel een aantal vergelijkbare kortingen voor je gevonden!

Vergelijkbare acties

Ontvang 10% korting op alle dranken met eigen etiket bij Greetz!

Geplaatst op 18-04-2017
Geldig t/m 23-04-2017
Gecheckt:

Kortingscode voor 10% korting op alle bloemen bij Greetz!

Wil je bloemen bestellen bij Greetz? Maak dan gebruik van deze kortingscode tijdens het afrekenen va... lees verder
LENTEBLOEM

Actiecode voor gratis verzending van chocolade bij Greetz!

Ben je op zoek naar een cadeautje voor iemand die van chocolade houdt? Dan is één van de chocolade... lees verder
CHOCOLADE

Ontvang in april €2 korting op Boeket Zonnestraal bij Greetz!

Geplaatst op 03-04-2017
Geldig t/m 30-04-2017
Gecheckt:

Aanbieding: Bestel twintig tulpen voor maar €10 bij Greetz!

Ben je op zoek naar een mooi boeket voor iemand die van tulpen houdt? Dan heeft Greetz nu een aantre... lees verder

Korting met een Geboortekaartjes.nl kortingscode

Als je geboortekaartjes gaat versturen, dan kan dat betekenen dat je héél veel kaartjes moet versturen. Hoewel de drukkosten bij Geboortekaartjes.nl vrij laag zijn, is het toch prettig als je korting kunt krijgen op de kaartjes. Kijk daarom eerst even op 1Kortingscode.com voordat je besluit om kaartjes te bestellen. Zodra er een Geboortekaartjes.nl kortingscode of actiecode beschikbaar is gesteld plaatsen wij deze namelijk in het overzicht op deze pagina. Met een dergelijke code krijg je bijvoorbeeld 10% korting of twintig kaarten gratis!

Actiecode Geboortekaartjes.nl gebruiken

Heb je een actieve actiecode van Geboortekaartjes.nl gezien waar je gebruik van wilt maken? Maar weet je niet precies hoe je deze dient toe te passen? Lees dan eerst even deze korte uitleg voordat je jouw geboortekaaren besteld. Je zult zien dat het heel gemakkelijk is! Klik eerst op de 'Bekijk kortingscode' button op deze pagina om de code tevoorschijn te halen. Tegelijkertijd zal www.geboortekaartjes.nl openen in een nieuw tabblad van jouw webbrowser. Je kunt dus direct aan de slag met het bestellen van de kaarten! In stap 2 van dit proces, de vrijblijvende offerte, bevindt zich onder het stukje over de verzending het invoerveld waar je de actiecode in dient te vullen (zie onderstaande afbeelding). Plaats de code daarin en de korting wordt toegepast!

Beoordeling Geboortekaartjes.nl

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Over Geboortekaartjes.nl

Heb je net een baby'tje gekregen? Van harte gefeliciteerd! Dan "moet" je nu natuurlijk iedereen een leuk geboortekaartje sturen. Neem daarom nu een kijkje op Geboortekaartjes.nl en ontdek het uitgebreide aanbod aan verschillende kaarten. Je hebt keuze uit bijna tweeduizend geboortekaartjes, waardoor de kans groot is dat je een kaart kunt versturen die je leuk vindt. Ook kun je alle kaarten natuurlijk voorzien van jouw persoonlijke tekst. Als je zelf een leuke foto hebt die je graag op het geboortekaartje wilt plaatsen, dan kan dat ook! Bovendien hanteert het bedrijf zeer scherpe prijzen, waardoor het versturen van de kaartjes helemaal niet veel kost. Daarbij kun je vaak gebruikmaken van een actieve Geboortekaartjes.nl kortingscode of actiecode. Daarmee krijg je korting op jouw kaartjes!
Geboortekaartjes.nl voordelen
  Zeer lage drukkosten
  Eén tot twee dagen levertijd
  Regelmatig een nieuwe aanbieding
  Korting met een actiecode

Meer kortingscodes