Madurodam korting 2017

Alle Madurodam kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 

Verlopen acties van Madurodam

Over Madurodam

Madurodam is een miniatuurstad waar delen en steden van Nederland op een schaal van 1 op 25 zijn nagebouwd. Denk hierbij aan Luchthaven Schiphol, de deltawerken en station Utrecht Centraal. Een bezoekje aan Madurodam is zowel leuk als leerzaam, waardoor het een perfect dagje uit voor het hele gezin is! Madurodam streeft er niet voor niets naar om alle kinderen tussen de 4 en 12 jaar een bezoek aan het themapark te laten brengen. Maar ook oudere kinderen zullen zich uitstekend vermaken. Zo kun je achter de DJ Tafel - net als Hardwell, Armin van Buren en DJ Tiësto - jouw eigen dancemix samenstellen!

Madurodam korting

Ben je benieuwd wat er allemaal te beleven is? Neem dan een kijkje op Madurodam.nl. Je kunt daar alvast het park ontdekken en de actuele openingstijden checken. Ook kun je op de website met korting kaartjes kopen! Als je van plan bent om naar Madurodam te gaan, dan is het dus verstandig om van tevoren online tickets te bestellen. Je kunt namelijk heel gemakkelijk enkele euro's per ticket besparen! Soms kun je echter nóg meer korting krijgen. Af en toe is er namelijk een Madurodam aanbieding, actie of kortingsbon op een website zoals Groupon, ActieVanDeDag of VakantieVeilingen. Zodra wij ergens een dergelijke korting tegenkomen plaatsen wij 'm direct in ons overzicht. Je weet dus direct of je nog meer kunt besparen door even op 1Korting.com te kijken!

Kortingscode Madurodam

Heb je een online Madurodam kortingsbon of -code in ons overzicht gezien waarvan je gebruik wilt maken? Dan kun je deze heel gemakkelijk activeren. Klik eerst op de groene button op deze pagina waarop 'Bekijk kortingscode' staat. Op dat moment komt de online kortingsbon van Madurodam die je nodig hebt tevoorschijn. Tevens opent de desbetreffende website waar je de kaartjes kunt bestellen geopend. Boek de tickets en vul de kortingscode -/ bon in wanneer je het daarvoor bestemde invoerveld tegenkomt.

Madurodam adres

George Maduroplein 1
2584 RZ Den Haag
Nederland

T +31 (0)70 416 24 00

Beoordeling Madurodam

8 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Madurodam website

www.madurodam.nl
Madurodam voordelen
  365 dagen per jaar geopend
  Korting op online tickets
  Regelmatig aanbiedingen en acties
  Bespaar met een kortingsbon

Meer kortingscodes