Prescan aanbieding 2017

Alle Prescan kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 
 » 

Helaas is er geen actieve kortingscode, actie of aanbieding. Wij hebben echter wel een aantal vergelijkbare kortingen voor je gevonden!

Vergelijkbare acties

Tot 25% stapelkorting op het hele assortiment van ICI Paris XL

Tot en met 9 juli ontvang je bij ICI Paris XL stapelkorting. Bij aankoop van 1 product ontvang je 10... lees verder

Tot 25% korting op Armani*

Nog tot en met 2 juli ontvang je 25% korting op Armani*! Daarnaast ontvang je bij besteding vanaf mi... lees verder

Bij besteding vanaf €50,-: wellness cadeauvoucher 2e dagentree gratis

Tip! bij besteding vanaf €50,- op het gehele assortiment ontvangt u een wellness cadeauvoucher 2e ... lees verder

25% Korting bij aankoop vanaf 2 douglas collection producten

Tot en met 2 juli 25% korting bij aankoop vanaf 2 douglas collection producten.... lees verder

Ontvang 10% korting op alles bij Gezondmarkt met de kortingscode!

Geplaatst op 01-05-2017
Geldig t/m 31-12-2017
Gecheckt:
GEZONDELEVEN

Verlopen acties van Prescan

Over Prescan

Heb je al langere tijd last van een kwaaltje waarvan de oorsprong maar niet ontdekt kan woren? Dan is de MRI Total Body Scan van Prescan misschien wel iets voor jou. Maar ook als je gewoon wilt weten hoe het écht met jouw gezondheid gesteld is, dan is deze scan iets voor jou. Tijdens de MRI Total Body Scan van Prescan worden namelijk al jouw organen gescand en gedetailleerd in beeld gebracht. Denk hierbij aan de longen, hersenen en nieren. Zo krijg je een goed beeld van jouw gezondheid! Bovendien krijg je direct na het onderzoek de resultaten en word je door Prescan van advies voorzien. Je weet dus direct waar je aan toe bent!

Prescan aanbieding

Om bijvoorbeeld op tijd achter een gevaarlijke ziekte te komen dankzij de MRI Total Body Scan, dat is natuurlijk prijsloos. Toch kan het prijskaartje dat aan de MRI Total Body Scan hangt je afschrikken, want zo'n scan kost normaal ruim duizend euro. Bovendien wordt het niet vergoed door (de meeste) zorgverzekeraars. Gelukkig is er regelmatig een Prescan aanbieding! Met deze aanbieding krijg je een fikse korting op de MRI Total Body Scan. Meestal krijg je bijna 50% korting, waardoor je fors kunt besparen. Of je bijvoorbeeld €1200 of €600 betaalt is namelijk een wereld van verschil!

Prescan korting

Ben je op zoek naar zo'n Prescan korting? Dan ben je op de juiste webpagina beland. Op deze pagina vind je namelijk alle aanbiedingen en acties waarmee je korting krijgt bij Prescan. Dit zijn aanbiedingen en acties van websites zoals Groupon, Groupactie en GroupDeal. Maar ook als er een veiling is bij bijvoorbeeld VakantieVeilingen waarmee je korting kunt krijgen op een Total Body Scan van Prescan, dan plaatsen wij deze voor je op onze webpagina. Je ziet dus in een oogopslag alle manieren om te besparen wanneer je op deze webpagina kijkt!

Beoordeling Prescan

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen
Prescan voordelen
  Geen bijkomende kosten
  Alles wordt gescand
  Ontvang dezelfde dag de uitslag
  Vaak korting met een aanbieding

Meer kortingscodes