Simpel acties 2018

Alle Simpel kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 
 » 

Simpel aanbiedingen September 2018

Bekijk nu alle September aanbiedingen van Simpel en koop met extra korting!

Controle over je kosten met het Plafond van Simpel

Bij Simpel heb je helemaal zelf in de hand hoeveel je precies betaalt. Je kunt namelijk het Plafond ... lees verder

Verlopen acties van Simpel

Simpel aanbiedingen

Er zijn regelmatig Simpel aanbiedingen en acties waarmee je kunt besparen op de kosten van een abonnement. Zo zijn er bijvoorbeeld de Verdubbelingsweken van zijn, waarbij je twee keer zoveel krijgt voor hetzelfde geld! Dit houdt in dat als je tijdens deze actie een abonnement afsluit je geen 50 belminuten krijgt voor €2,50, maar 100 belminuten. En niet alleen belminuten worden verdubbeld, hetzelfde geldt voor je data, Indien er zo'n actie of aanbieding van Simpel aan de gang is, dan vermelden wij dat natuurlijk direct op deze pagina.

Acties Simpel in je mailbox

Wil je door ons op de hoogte gehouden worden van alle nieuwe acties en aanbiedingen van Simpel? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan een bericht van ons zodra wij bijvoorbeeld een Simpel actiecode of een andere korting hebben toegevoegd aan ons overzicht met alle Simpel kortingsacties. Wil je de nieuwsbrief uiteindelijk niet meer ontvangen? Dan kun je je natuurlijk heel gemakkelijk afmelden!

Simpel nieuws

Datum: 17-02-2015

Verbeterde abonnementsvoorwaarden bij Simpel

Vanaf vandaag is een Sim Only abonnement van Simpel nóg aantrekkelijker . Belminuten worden nu namelijk niet per minuut, maar per seconde afgerond. Internetverbruik binnen je bundel wordt tegenwoordig per enkele mb per maand afgerond. Internetverbruik in buiten je bundel wordt niet langer per vijftig MB afgerond, maar per KB! Ook kun je elke maand je bundel gratis omhoog en omlaag aanpasen. Ga naar de website van Simpel voor meer informatie over de nieuwe abonnementsvoorwaarden.
Datum: 17-02-2015

Simpel Verdubbeldagen van start gegaan

Vanochtend zijn de Verdubbeldagen van Simpel van start gegaan. Tijdens deze actie, die ideaal is voor diegenen die op zoek zijn naar een goedkoop Sim Only abonnement, wordt het abonnement verdubbeld. In plaats van bijvoorbeeld vijftig belminuten krijg je voor €2,50 dus honderd belminuten. De Verdubbeldagen gelden zowel voor belminuten als MB's. Deze Simpel actie loopt tot en met 31 maart 2015.

Beoordeling Simpel

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Over Simpel

Bel je al jaren prepaid, maar ben je op zoek naar een voordelig Sim Only abonnement? Of heb je hiervoor een abonnement in combinatie met een telefoon gehad en ben je nu op zoek naar een goedkoop Sim Only abonnement? Wat je reden ook is, als je een Sim Only abonnement wilt afsluiten dan ben je bij Simpel aan het juiste adres. Je hebt a een Sim Only abonnement met 50 belminuten en onbeperkt sms voor €5 per maand! Wil je daar een beetje internet bij? Dat kan al vanaf in totaal €7 per maand. Daarbij is het soms mogelijk op bij Simpel korting te krijgen op je maandtarief! Op deze pagina vind je dan ook alle Simpel aanbiedingen en acties, waardoor je maandelijks nóg goedkoper uit bent.

Simpel website

www.simpel.nl
Simpel voordelen
  Betaal nooit te veel dankzij Plafond
  Geen kredietcheck
  Partner van GSM retourplan
  Bespaar met een aanbieding

Meer kortingscodes