SmartStudentDeals kortingscode 2018

Alle SmartStudentDeals kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 
 » 

SmartStudentDeals aanbiedingen Juli 2018

Bekijk nu alle Juli aanbiedingen van SmartStudentDeals en koop met extra korting!

Verlopen acties van SmartStudentDeals

Over SmartStudentDeals

Bij SmartStudentDeals kun je als student heel voordelig allerlei elektronica-artikelen en witgoed huren. Als je bijvoorbeeld geen geld hebt om een goede laptop te kopen, dan kun je voor slechts €31 per maand een goede studentenlaptop huren! Datzelfde geldt voor producten zoals televisies, speakers en consoles zoals de PS4 en Xbox One. Ben je benieuwd naar alle producten die je als student kunt huren? Neem dan gauw een blik op de website.

Huren bij SmartStudentDeals

Eerlijk is eerlijk: SmartStudentDeals is het handigst als je in een studenthuis woont en je gezamenlijk bijvoorbeeld een koelkast, wasmachine of televisie nodig hebt. In plaats van dat één iemand zo'n product koopt kun je het gewoon huren bij SmartStudentDeals. Dat heeft enkele voordelen. Elke bewoner betaalt namelijk gewoon een vast laag bedrag per maand. Bovendien ben je volledig verzekerd. Gaat een apparaat stuk? Dan komt de volgende werkdag iemand van SmartStudentDeals langs om het apparaat te repareren of vervangen!

SmartStudentDeals kortingscode

Je kunt profiteren van diverse scherp geprijsde combi-deals. Je krijgt dan korting wanneer je bijvoorbeeld een fornuis + koelkast, een televisie + PS4 of een wasmachine + wasdroger huurt. Het is ook mogelijk om te besparen door gebruik te maken van een SmartStudentDeals kortingscode. Daarmee is de huur bijvoorbeeld de eerste maand gratis of krijg je zes maanden lang korting! Soms krijg je met een kortingscode een gratis product cadeau. Denk bijvoorbeeld aan een tosti-apparaat, een Bluetooth speaker of een mini-barbecue! Zodra er een dergelijke kortingscode van SmartStudentDeals beschikbaar is houden wij je daar natuurlijk direct van op de hoogte.

Beoordeling SmartStudentDeals

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Over SmartStudentDeals

Contact SmartStudentDeals

Ohmweg 1
4104 BM Culemborg
Nederland
Tel. 088-7129010
Email: klantenservice@smartstudentdeals.nl

SmartStudentDeals website

www.smartstudentdeals.nl
SmartStudentDeals voordelen
  Voordelig elektronica huren
  Altijd verzekerd zonder extra kosten
  Regelmatig een aanbieding of actie
  Bespaar met een kortingscode

Meer kortingscodes