Squla korting 2018

Alle Squla kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 
 » 

Squla aanbiedingen September 2018

Bekijk nu alle September aanbiedingen van Squla en koop met extra korting!

Squla is gratis voor leerkrachten

Geef je les op de basisschool en wil je Squla in de klas gebruiken? Dat kan. Bovendien is het geheel... lees verder

Probeer Squla dertig dagen gratis

Wil je Squla gratis uitproberen? Dat kan! Als je een jaarlidmaatschap bestelt, dan kun je tot dertig... lees verder

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Squla

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief van Squla en je wordt automatisch op de hoogte gehouden van alle aanbiedingen, acties en kortingen.

Verlopen acties van Squla

Squla gratis uitproberen

Wil je Squla uitproberen voordat je een halfjaar- of jaarabonnement afsluit? Dat is begrijpelijk. Als jouw kindje immers om één of andere reden geen gebruikmaakt van Squla, dan is het zonde om ervoor te betalen. Helaas kun je je niet gratis aanmelden. Wat je wel kunt doen is een abonnement afsluiten en vooruit betalen. Vervolgens heeft jouw kindje dertig dagen om gebruik te maken van Squla. Bevalt het niet en geef je dit binnen de eerste dertig dagen aan? Dan krijg je het gehele aankoopbedrag terug. In zekere zin kun je Squla dus wél gratis proberen.

Squla aanbieding

Af en toe is er een Squla aanbieding waar je gebruik van wilt maken. Bij de start van een nieuw schooljaar bijvoorbeeld is er in het verleden een Back To School-actie geweest. Tijdens deze actie is er tot 30% korting gegeven op de jaarlidmaatschappen van Squla. Zodra er een dergelijke actie of aanbieding is, dan plaatsen wij deze direct voor je in het actieoverzicht op 1Kortingscode.com. Is er een actieve Squla kortingscode waarmee je korting kunt krijgen op het abonnement? Dan vind je de code ook direct terug in het actieoverzicht op deze pagina.

Beoordeling Squla

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Over Squla

Heb je een kindje dat op de basisschool zit? En zijn er vakken waar je thuis meer aandacht aan wilt besteden? Dan ben je bij Squla aan het juiste adres. Door middel van leuke spelletjes en quizzen wordt jouw kind namelijk beter in onder andere rekenen, begrijpen lezen en taal (om maar een paar vakken op te noemen). Er zijn meer dan 70.000 quizvragen en jouw kind kan gemakkelijk switchen tussen groepen en vakken. Bovendien kan jouw kind vanaf groep drie alvast oefenen met de Cito-vraagstelling. Dit zorgt ervoor dat de kans groot is dat de Cito-score uiteindelijk hoger uit zal vallen! Neem daarom een kijkje op Squla.nl voor meer informatie. Wil je een lidmaatschap bestellen? Maak dan gebruik van een Squla aanbieding of kortingscode en krijg korting op het termijnbedrag!

Squla website

www.squla.nl
Squla voordelen
  Niet tevreden? Geld terug
  Squla gratis in de klas
  Regelmatig een nieuwe aanbieding
  Korting met een kortingscode

Meer kortingscodes