T-Mobile aanbiedingen 2018

Alle T-Mobile kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 
 » 

T-Mobile aanbiedingen September 2018

Bekijk nu alle September aanbiedingen van T-Mobile en koop met extra korting!

Verlopen acties van T-Mobile

Aanbiedingen en kortingen van T-Mobile

Bij T-Mobile heb je een ruime keuze uit de nieuwste smartphones en oudere smartphones. Bij T-Mobile kun je helemaal zelf je abonnement samenstellen, van het aantal belminuten tot het aantal MB’s internet aan toe. Daarnaast profiteer je standaard van onbeperkt SMSen. T-Mobile heeft vaak mooie aanbiedingen en leuke kortingen waarmee je flink kunt besparen op je maandelijkse abonnementkosten. Speciale aanbiedingen en acties plaatsen wij hier voor je op 1Kortingscode.nl, zodat je altijd weet wanneer je een smartphone en telefoonabonnement met korting aan kunt schaffen via T-Mobile. Je wilt natuurlijk nooit teveel betalen, dat is logisch. Check daarom altijd eerst even 1Kortingscode.nl als je op de hoogte wilt zijn van de laatste kortingen, kortingscodes, aanbiedingen en acties van T-Mobile.

T-Mobile nieuws

Datum: 06-05-2015

Gratis extra data bij T-Mobile

Vanaf vandaag krijgt iedereen met een Stel Samen, Stel Bij of Stel Samen/ Samengesteld abonnement met een databundel van minstens twee gigabyte extra data. Hoeveel extra data je precies krijgt, dat is afhankelijk van het abonnement. De gratis extra data kan echter oplopen tot wel twee gigabyte! Op de website van T-Mobile vind je meer informatie hierover.

Beoordeling T-Mobile

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Over T-Mobile

T-Mobile is een van de grootste mobiele telecomproviders in Nederland. T-Mobile heeft bijna 4,4 miljoen klanten en dat is natuurlijk niet voor niets. Het merk biedt namelijk op eenvoudige wijze haar diensten aan en heeft de laatste jaren flink geinvesteerd in klantgerichtheid en het bieden van uitstekende service. Daarmee neemt T-Mobile momenteel een toonaangevende positie in op de telecommarkt. Ook investeert T-Mobile jaarlijks honderden miljoenen in het T-Mobile datanetwerk, zodat klanten kunnen blijven profiteren van razendsnel internet.

T-Mobile website

www.t-mobile.nl
T-Mobile voordelen
  Gratis toegang tot het 4G-netwerk
  Volledige controle over abonnement
  Regelmatig aanbiedingen en acties
  Korting met een kortingscode

Meer kortingscodes