T-Mobile Thuis aanbieding 2017

Alle T-Mobile Thuis kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 
 » 

T-Mobile Thuis aanbiedingen Mei 2017

Bekijk nu alle Mei aanbiedingen van T-Mobile Thuis en koop met extra korting!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van T-Mobile Thuis

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief van T-Mobile Thuis en je wordt automatisch op de hoogte gehouden van alle aanbiedingen, acties en kortingen.

Verlopen acties van T-Mobile Thuis

T-Mobile Thuis aanbieding

Net zoals bij vele andere aanbieders van internet, televisie en vast bellen, zoals Ziggo, KPN en Tele2, kun je ook bij T-Mobile vaak besparen op jouw maandelijkse kosten. Er is namelijk regelmatig een aanbieding of actie waarmee je kunt besparen op het T-Mobile Thuis abonnement. Zo krijg je op moment van schrijven een jaar lang €10 korting als je een Internet, TV en Vast Bellen abonnement afsluit. Daarnaast zijn er in het verleden acties geweest waardoor je 50% korting op de installatie hebt gekregen of waardoor de activatie bijvoorbeeld gratis is geweest.

Korting op extra zenders met T-Mobile Thuis

Met T-Mobile Thuis is het vaak mogelijk om een extra zenderpakket af te sluiten met korting. Standaard zenderpakketten waar je uit kunt kiezen zijn Kids & Music, Entertainment, Infotainment en International. Daarnaast heb je keuze uit premium zenderpakketten zoals HBO, FOX Sports en Erotiek. Er is vaak een kleine selectie aan premium pakketten die in de aanbieding zijn. Denk hierbij aan acties zoals de eerste maand gratis het erotiek pakket of vier maanden lang €5 korting op het HBO pakket.

Ontvang T-Mobile Thuis acties in jouw mailbox

Alle bovengenoemde soorten aanbiedingen plaatsen wij voor je in het overzicht op deze pagina met alle T-Mobile Thuis kortingsacties. Je weet dus altijd wanneer je kunt besparen op extra zenders of het Internet, TV en Bellen abonnement als je eerst even op deze pagina kijkt. Je kunt je natuurlijk ook aanmelden voor onze gratis nieuwsbrief. Zodra er een nieuwe T-Mobile Thuis aanbieding is, dan houden wij je daarvan op de hoogte. Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Dan kun je jezelf gemakkelijk afmelden door op het 'Afmelden' linkje in één van de nieuwsbrieven die je hebt ontvangen te klikken.

T-Mobile Thuis nieuws

Datum: 20-02-2017

Vodafone Thuis is T-Mobile Thuis geworden

T-Mobile heeft Vodafone Thuis in november 2016 overgenomen. Sinds 15 februari 2017 gaat Vodafone Thuis verder als T-Mobile Thuis. Ook zijn er enkele verbeteringen ingepland. Zo wordt het menu van Interactieve TV aangepast zodat de leesbaarheid verbeterd wordt. Daarnaast staan er wijzigingen in het tv-menu en in de videoshop van T-Mobile Thuis op de planning. Het zenderaanbod en de diensten blijven echter voorlopig hetzelfde als die van Vodafone Thuis.
Datum: 05-08-2016

Nieuw: FOX Sports 1 Eredivisie in het Vodafone Thuis Basispakket

Eredivisie fans opgelet! De Alles-in-1 pakketten van Vodafone Thuis zijn sinds 1 augustus 2016 aangepast. Hierdoor zit FOX Sports 1 Eredivisie vanaf nu in het Alles-in-1 basispakket. Ook is History Channel toegevoegd aan dit basispakket. Het Alles-in-1 compleetpakket is tevens onder handen genomen. Alle overige FOX Sports kanalen zijn namelijk opgenomen in het compleetpakket. Kijk op de website van Vodafone voor meer informatie.

Beoordeling T-Mobile Thuis

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Over T-Mobile Thuis

Ben je op zoek naar een betrouwbare en betaalbare aanbieder van internet, met of zonder televisie en telefonie, op jouw adres? Als T-Mobile tot de mogelijkheden behoort, dan is dat een goede keuze. Met T-Mobile Thuis kun je namelijk zelf je gehele abonnement samenstellen, waardoor je de volledige controle hebt over het maandbedrag dat je dient te betalen gedurende de looptijd van jouw contract. Daarnaast is er vaak een T-Mobile Thuis aanbieding waarmee je korting kunt krijgen op de maandelijkse kosten. Alle T-Mobile Thuis acties vind je terug in het overzicht op deze pagina met alle aanbiedingen en kortingscodes. Je weet dus altijd waar je op kunt besparen als je eerst even op 1Korting.com kijkt voordat je naar T-Mobile gaat!

T-Mobile Thuis website

www.vodafone.nl/thuis
T-Mobile Thuis voordelen
  Stel je eigen abonnement samen
  Tot 500 mb/s glasvezel internet
  Profiteer van combikorting
  Bespaar met een Vodafone actie

Meer kortingscodes