Toverland Korting 2018

Alle Toverland kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 

Toverland aanbiedingen Februari 2018

Bekijk nu alle Februari aanbiedingen van Toverland en koop met extra korting!

Toverland - 38% korting op entree i.c.m. een hotel bij ZoWeg

Bij ZoWeg kun je met maar liefst 38% korting tickets boeken waarbij je een bezoek aan Toverland comb... lees verder

Verlopen acties van Toverland

Attractiepark Toverland in Sevenum

Attractiepark Toverland bestaat nog niet eens zo lang, maar heeft in de tussentijd bewezen dat een bezoekje aan het park meer dan de moeite waard is. Het attractiepark opende haar deuren op 19 mei 2001 met als enige hal het Land van Toos. Vanwege het enorme succes werd in 2004 Magic Forest geopend. Sindsdien is Toverland elk jaar blijven groeien en is het park flink uitgebreid met leuke, spannende en bovenal veilige attracties. Het is dan ook niet voor niets dat 54.000 ANWB-leden Toverland in 2012 hebben verkozen als Leukste uitje van Nederland. Daar is het niet bij gebleven, want in 2014 heeft Toverland de Beste attractiepark van 2014 titel van Zoover gewonnen. Heb je nog nooit een bezoekje gebracht aan het attractiepark? Dan is dat zeker de moeite waard! En het hoeft nog niet eens zo heel veel te kosten. Je kunt namelijk online met korting je toegangskaarten kopen. Heb je een cadeau- of kortingsbon? Of misschien een Toverland kortingscode? Dan wordt een bezoekje aan het attractiepark in Sevenum helemaal voordelig!

Met korting naar Toverland

Als je van plan bent om een dagje naar attractiepark Toverland te gaan, dan kun je flink besparen op je toegangskaartjes. Hoe dan, vraaj je je af? Gewoon door je tickets online met korting te kopen! In de winter bijvoorbeeld wordt er een speciaal actietarief gehanteerd en kost een kaartje aan de deur €12,50. Bestel je dit kaartje online? Dan kost deze slechts €11. Je kunt dit kaartje tevens kopen inclusief een snackdeal, bestaande uit een portie friet, een snack en 0,5 liter frisdrank. Dit kaartje kost in de winter aan de deur €19,25, maar online betaal je €16,50! Tijdens de kerstvakantie worden andere prijzen gehanteerd, maar ook hier geldt dat je op alle soorten tickets korting krijgt. De winterperiode eindigt op 28 maart 2015 en dan worden de zomer prijzen bekend gemaakt. Eén ding is echter nu al zeker: je krijgt sowieso korting!

Toverland kortingscodes, bonnen en aanbiedingen

Zoals gezegd bespaar je altijd als je online je tickets koopt. Dat is echter niet de enige manier om voordelig naar het attractiepark te gaan! Toverland heeft namelijk af en toe speciale aanbiedingen en acties, waarbij een toegangskaartje tijdelijk afgeprijsd is. Soms heb je hier een kortingsbon of kortingscode voor nodig. Zo’n kortingsbon, waarmee je bijvoorbeeld €4 korting krijgt op een ticket, dien je thuis uit te printen en mee te nemen naar het park. Als er dergelijke kortingsbonnen, acties of aanbiedingen beschikbaar zijn dan plaatsen wij deze direct in ons Toverland kortingsoverzicht. Zo weet je altijd wanneer je voordelig naar het attractiepark kunt! Is er een actieve Toverland kortingscode in omloop? Dan vermelden wij deze in onze wekelijkse nieuwsbrief.

Beoordeling Toverland

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Over Toverland

Wil je met korting naar het beste attractiepark van Nederland? Bestel dan je kaartjes voor attractiepark Toverland in Sevenum online. Wanneer je je kaartjes via het internet bestelt bespaar je namelijk minimaal €1,50! Dit bedrag kan verder oplopen, afhankelijk van het type kaartje dat je bestelt. Bovendien kun je misschien gebruikmaken van een Toverland aanbieding, actie of kortingsbon voor extra korting op je entreetickets. Als dat het geval is, dan vind je deze acties natuurlijk terug in het kortingsoverzicht op deze pagina.

Toverland website

www.toverland.nl
Toverland voordelen
  Beste attractiepark van 2014
  Leukste uitje van 2012
  Korting op online tickets
  Bespaar met een kortingsbon

Meer kortingscodes